OK Mobil lukker – kunderne overføres til CBB Mobil

OK har valgt at lukke deres mobilselskab OK Mobil. Kunderne overflyttes til Telenor under selskabet CBB Mobil.

OK har valgt at stoppe med at udbyde mobiltelefoni. Det sker som led i en strategisk omlægning af deres forretning, skriver de i en pressemeddelelse. OK har derfor solgt kunderne til Telenor, og kunderne vil derfor blive overflyttet til CBB Mobil, som er ejet af Telenor.

Kunderne kommer dog ikke til at mærke det særlig meget, fordi det er faktisk CBB Mobil som OK har anvendt til at levere deres mobilabonnement. De skal heller ikke skifte SIM kort, og OK sørger for overflytningen. Men når overflytningen er sket skal man logge ind på selvbetjeningen på CBB Mobil i stedet.

En af de forandringer der dog vil ske er at man ikke længere vil optjene tank op bonus hos OK. Fra 12. juni 2023 stopper nemlig muligheden for at optjene bonus. Den bonus man allerede har optjent vil gå bort, når først man har fået flyttet sit nummer til CBB Mobil. Kun indtil da kan man bruge sin bonus, skriver OK. Alle numre bliver flyttet til CBB Mobil senest den 30. juni 2023, hvilket betyder der er kort tid til at bruge sin optjente bonus.

Prisen du i dag betale vil fortsætte indtil videre hos CBB Mobil. Når nummeret bliver flyttet til CBB Mobil får du en SMS, og så skal du genstarte din mobil og indtaste den PIN kode du plejer at bruge. Du vil også få en ny telefonsvarer og her skal du indtale en ny velkomsthilsen.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x