Cupra UrbanRebel hedder nu Cupra Raval

Cupra omdøber nu deres ID.2 ækvivalent til Cupra Raval – en elbil til under 200.000 kroner.

Sidste år præsenterede Cupra deres minibil som svarer til Volkswagens ID.2, nemlig Cupra UrbanRebel. Cupra er Volkswagengruppens sporty mærke fra Spanien, som tidligere var et subbrand til Seat, men nu er et selvstændig bilmærke. Nu har Cupra dog meldt ud at deres ID.2 ækvivalent vil komme til at hedde Cupra Raval.

Startprisen menes at være 25.000 euro, hvilket svarer til 186.000 kroner, og Cupra Raval kommer derfor sammen med en lang række elbiler i de kommende år, som vil koste under 200.000 kroner. Et marked der er spået til at få stor betydning de kommende år, fordi mange i højere grad vil kunne se sig selv som køber på elbilmarkedet i det budget.

Cupra Raval vil være udstyret med en forhjulstrukken elmotor med en effekt på 166 kW, og vil kunne accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 6,9 sekunder. Længden vil være på 4,03 meter, og den vil derfor være på størrelse med en polo. Vi kender endnu ikke batteristørrelserne, men siden den er en ækvivalent til ID.2, kan man forvente batterikapaciteter på hhv. 38 og 56 kWh. Rækkevidden vil være over 440 km. DC ladehastigheden vil være op til 125 kW.

Cupra Raval vil komme i 2025, og den vil så være ækvivalent til både Volkswagen ID.2 og den kommende Skoda “Small”, der endnu ikke har fået et navn.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x