Must-have bøger til nye iværksættere 2016

Her får du en liste mod gode bøger til dig der skal til at starte eller lige har startet ny virksomhed. Det kan altid være en god ide at hente inspiration i bøger om iværksætteri, så du kan drive din forretning bedst muligt. 

Dette er nogle af de bøger og forfattere, som jeg synes har udgivet nogle gode bøger til nye iværksættere. Hvis du skal starte ny virksomhed og er sådan lidt usikker på nogle af tingene, kan det derfor være en god ide at læse nogle af disse bøger.

Der findes mange andre bøger omkring iværksætteri, men jeg synes nogle af disse er meget inspirerende og nogle gode grundbøger omkring alt det basale.

John Hannovers bøger om iværksætteri

Man kan jo ikke rigtig komme udenom iværksætterbøgerne fra den danske iværksætterguru John Hannover. Han har skrevet en del forskellige bøger der både er billige og perfekte til dig der lige har startet ny virksomhed. Blandt titlerne kan nævnes:

 • Introduktion til REGNSKAB
 • Personlig virksomhed: Enkeltmands & I/S
 • IVS – Iværksætterselskab
 • Jeg vil være SELVSTÆNDIG
 • FRADRAG

Det er altså bøger om alt fra regnskab & fradrag og mange af de regler og gode råd der findes til dig der skal starte en ny virksomhed. De kan allesammen varmt anbefales.

Du kan købe alle bøgerne som e-bog, men hvis du heller vil have en fysisk udgave er det også muligt at bestille en paperback udgave.

Se John Hannovers bøger her.

Regnskabsskolens bøger

Regnskabsskolen udgiver en del bøger inden for iværksætteri og regnskab, som gør det let for dig at sætte dig ind i hvordan du laver et regnskab og hvad du må trække fra i skat. Blandt titlerne er:

 • Bogen om nøgletal
 • Bogen om bogføring for begyndere
 • Bogen om skat
 • Moms & momsfradrag
 • Bogen om budgetter
 • Bogen om ansættelser & ansættelsesbeviser
 • Bogen om løn & lønbogføring med dataløn

Se Regnskabsskolens bøger her.

Just f@*ing do it! af Casper Blom

Casper Blom er jo et ikon på en succesiværksætter der startede som helt ung. Sin første forretning var at sælge noget så simpelt som golfbolde og er nu iværksætter der omsætter for mere en 1 million kroner. I denne bog beskriver han hele sin rejse fra starten af iværksætteri og alle de mange udfordringer han kom igennem. Kan være meget inspirerende at læse som ny iværksætter.

Køb Casper Bloms bog her.

Den geniale iværksætter af Toke Kruse

Toke Kruse er kendt som manden bag Billys Regnskabsprogram, som mange nystartede iværksættere har gavn af. Han har stor erfaring inden for iværksætteri og i denne bog giver han en masse gode råd til nye iværksættere og hvilke faldgrupper der er.

Køb Den geniale iværksætter her.

Sådan starter du din virksomhed

Dette er en god bog omkring det at starte ny virksomhed, skrevet af Jens Koldbæk. Lær hvordan du får NemID og registrerer din virksomhed, hvad du skal gøre for at lave en hjemmeside og hvilke programmer du kan anvende til at føre regnskab for din virksomhed. 

Køb Sådan starter du din virksomhed her.

Har du selv nogle bøger du synes der mangler er du velkommen til at nævne dem i en kommentar også.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x