IT-blogger.dk er nu på Fediverset

Hvis du har en WordPress blog kan du forvandle alle blogindlæg til indlæg i Fediverset, som kan tilgås fra blandt andet Mastodon. Det har vi nu prøvet med IT-blogger.dk

For et stykke tid siden skriv jeg om hvordan du med ActivityPub plugin til WordPress kunne koble din WordPress blog på Fediverset – det store netværk af sociale netværk der blandt andet omfatter Mastodon. Jeg har nu etableret dette også på IT-blogger.dk, så siden nu også findes i Fediverset.

Som forfatter på siden har jeg brugeren “andreas”, og det betyder at min adresse i Fediverset bliver @andreas. Når man indtaster det i fx. Mastodon finder man min forfatterprofil, hvor alle indlæg fra IT-blogger vil blive repræsenteret.

Det betyder at folk nu kan følge IT-blogger.dk og se hvad der er af nyt, når der postes nye indlæg. Man har også mulighed for at kunne med i hvad der sker. Nedenunder kan du fx. se hvordan dette indlæg ser ud på Mastodon.

Det virker super fint, og det eneste du skal gøre er at aktivere det plugin og så virker det. Hvis man skriver kommentarer til det indlæg der genereres i Fediverset, så importeres disse kommentarer også, så de vises under selve artiklen herinde. Det giver et nemt overblik over alle kommentarer.

5 2 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x