Ingen spammails mere med Unoeuro

Er du også træt af at modtage en masse spammails? Så kan det være en god ide at have dit eget domæne med tilhørende webhotel hos Unoeuro. Det giver dig mulighed for at have e-mailadresser med dit eget domæne, f.eks. hans@andersen.dk, og du vil herefter ikke kunne forvente så meget spam fremover.
Dette skyldes at Unoeuro nu har indført Greylisting på deres mailhoteller. Greylisting er en egenskab, hvor mails der kommer til mailhotellet i første omgang afvises med en fejl om at mailen skal sendes igen senere. Hvis der er tale om spam, er deres mals næsten aldrig sat op til at gøre dette og Greylisting kan derfor modvirke at du modtager spammails.
Hvis det er ordentlige mails, er dette ikke et problem. Det skyldes at disse mailservere som regel altid gensender deres mails.
Greylisting er en feature der skal aktiveres hos Unoeuro, når man har købt sit webhotel. Et webhotel med domæne hos Unoeuro, koster under 200 kroner om året at have. Og det er billigt for mailadresser uden spam.

Sådan gør du

Først går du til Unoeuro’s hjemmeside og bestiller et bronche webhotel med et DK-domæne efter eget valg. Når du har bestilt det skal domænet aktiveres – dette vil du modtage mails der nøje beskriver hvordan dette foregår.
Herefter logger du ind på dit kontrolpanel hos Unoeuro, for at oprette ny mailadresser. Under E-mail til venstre i menuen, kommer du ind hvor du kan gøre dette.
Så trykker du “Opret ny e-mail konto”, for at oprette en ny adresse. Du indtaster så den ønskede adresse og passwords. Så er e-mailadressen oprettet, og du kan oprette så mange du vil hos Unoeuro.
For at aktivere Greylisting, trykker du på det ikon der står under “Antispam” udfor e-mailadressen du netop har oprettet. Og vupti, så har du en e-mailadresse uden spam.
Jeg har testet denne nye feature, og ulempen ved den er at mails kan blive ca. 10 minutter forsinket. Men til gengæld oplever jeg slet ikke at modtage spammails, så det er en klar fordel.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x