Hyundai IONIQ 6 lanceres i næste uge

Hyundai er på vej med næste el-bil i serien IONIQ. Den ventes at blive lanceret i juli.

IONIQ 6 er en el-bil, som præsenteres som en konkurrent for segmentet der vil have en Tesla 3 eller Polestar 2 lignende bil. Bilen er baseret på Prophecy-konceptbilen, som har et meget elegant design og som blev præsenteret i marts 2020.

Batteriet skulle have en kapacitet på 77,4 kWh, der svarer til hvad der også er i IONIQ 5. Det svarer til at den kan køre 515 km på en opladning. Den er også baseret på Electric Global Modular Platform (E-GMP), som er Hyundais platform for elektriske biler. Den vil også være kompatibel med hurtig opladning, hvor en opladning fra 0-80% ventes at kunne gennemføres på 18 minutter.

IONIQ 6 ventes altså at blive lanceret i næste uge, men der vil formentlig gå noget tid før du kan få fat i den, da hele bilproduktionen for øjeblikket er ramt af mangel på mikrochips. Vi kan derfor nok formentlig først få fat i bilen i begyndelsen af 2023.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x