Kommer der en Umbrella Academy sæson 4?

Mens The Umbrella Academy sæson 3 kører på Netflix nu går spekulationerne på om der kommer en sæson 4. Her kan du læse hvad vi ved indtil videre.

Endelig kom den 3. sæson af Umbrella Academy, hvor vi følger søskendeflokken som nu skal kæmpe mod en parallel gruppe der hedder Sparrow Academy i en mission for at få styr på universets tidsorden og endnu en apocalypse. Det er deres far Reginald Hargreeves som i denne sæson har bygget en anden søskendeflok, som har fået navnet Sparrow Academy. Den eneste der er med i begge grupper er Ben, der i denne sæson ikke er død.

En anden person der også er med i denne sæson er Harlan, som nu er blevet voksen og stadig har sine kræfter. Og da børnene fra Umbrella Academy skal til at fødes i 1989, kommer han til at slå deres mødre ihjel ved et uheld så de aldrig bliver født.

I denne sæson narrer Reginald Hargreeves Umbrella Academy gruppen til at komme ind i Hotel Oblivion, som viser sig at være en maskine som kan skabe nye universer. For at køre maskinen har han brug for netop 7 medlemmer, som så vil blive dræbt mens maskinen kører. Alice dræber ham dog mens han er igang med at dræbe hendes søskende, og det får maskinen til at stoppe så de alle bliver reddet. De vågner så op og har mistet alle deres kræfter. Man ser dog også at Reginald Hargreeves stadig lever.

Kommer der så en sæson 4?

Netflix har endnu ikke annonceret at der kommer en sæson 4, men der går rygter om at der kommer en. Måske det kommer til at afhænge af hvor populær sæson 3 bliver. Hvis der kommer en sæson 4 vil den formentlig blive lanceret i starten af 2023.

Udfra hvem der var med i slutningen af sæson 3, vil en sæson 4 formentlig fortsat bestå af skuespillerne Elliot Page (Viktor), Tom Hopper (Luther), David Castañeda (Diego), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robert Sheehan (Klaus), Aidan Gallagher (Five) og Justin H. Min (Ben). Colm Feore (Reginald Hargreeves) vil formentlig også komme med.

Vi må vente nogle måneder før Netflix forhåbentlig offentliggør om de har tænkt sig at lave en sæson 4 eller ej.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x