Google Sitekit – Nyt WordPress plugin fra Google

Google planlægger at lancere et WordPress plugin, der skal give indsigt i Google Analytics, AdSense, Søgekonsol og Pagespeed.

Google er igang med at bygge et WordPress plugin, der skal gøre det lettere for hjemmesideejere at få indsigt i Google services, direkte i WordPress backend. Det drejer sig om indsigt i Google Analytics, AdSense, Søgekonsol og Pagespeed. Det nye plugin har fået navnet Sitekit.

Google planlægger at frigive Sitekit i første omgang til betatestere i starten af 2019, og så først senere til alle. Er du interesseret kan du selv melde dig til her.

Pluginet vil kun være en genvej til Google services, så det er ikke fordi man får adgang til nye oplysninger. Men det vil for eksempel være muligt at se statistik for en enkelt side blot ved klik på en knap, når man står på siden. Endelig vil Sitekit også informere om hvornår visse milestones er blevet nået.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x