Tag billeder af månen og stjernerne med mobilen

Hvis du tager et billede af månen og stjerner med mobilen, får du bare et dårligt billede. Sådan tager du de gode billeder.

Når du tager billeder af lysgenstande som månen og stjernerne med mobilen, får du ikke den kontrast der skal til, for at se alle flotte detaljer. Ofte bliver det bare nogle uskarpe billeder fyldt med lys. Det er virkelig ærgerligt, fordi der kunne komme nogle rigtig flotte billeder ud af det.

Der findes dog en billig løsning du kan anvende, hvis du gerne vil tage nogle billeder af stjernehimlen eller månen af lidt højere kvalitet. Du kan købe en klips med et objektiv på, som du sætter foran kameraet. Denne klips koster typisk under 100 kroner, og den tager udemærkede billeder.

Jeg har selv købt sådan en kameralinse til 49 kroner på Wish. Den kunne fås i farverne gul, sølv, rød, blå og sort og så kunne den både bruges til mobiltelefoner og tablets.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x