Gem dit Google+ indhold inden den 31. marts 2019

Gem dit Google+ indhold inden den 31. marts 2019

Vi har for nyligt skrevet om at Google+ meget snart lukker ned. Nu er det sidste chance for at nå at downloade dit indhold.

Google har igen sendt en mail ud, som minder om at Google+ – deres sociale netværk – snart lukker ned. Det betyder det snart er sidste chance, hvis du skal nå at bevare dit indhold på Google+.

For en god ordens skyld: Det er Google+ der lukker ned. Gmail, Google drev, Google Fotos og Blogger lukker ikke ned. Men nogle af kommentarerne på Blogger kan forsvinde, hvis kommentarsystemet er baseret på Google+.

Google+ lukker den 2. april – den 31. marts er sidste chance for at redde dit indhold

I en ny mail til alle brugere skriver Google:

Vi minder om, at forbrugerversionen af Google+ lukkes ned den 2. april 2019, hvorefter vi begynder at slette indhold fra Google+ forbrugerkonti. Billeder og videoer fra Google+ i dit albumarkiv og på dine Google+ sider slettes også.

Mange har været i tvivl om hvorvidt lukningen også involverer andre af Google´s produkter. Men her slår Google fast:

Ingen andre Google-produkter (som f.eks. Gmail, Google Fotos, Google Drev, YouTube) lukkes ned som et led i lukningen af Google+ til forbrugere. Den Google-konto, du bruger til at logge ind på disse tjenester, ændres ikke. Vær opmærksom på, at billeder og videoer, der allerede er sikkerhedskopieret i Google Fotos, ikke slettes.

Så skynd dig at download dit indhold. Har du nogle spørgsmål til lukningen er du velkommen til at skrive en kommentar.

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Skriv et svar

%d bloggers like this: