Gem dit Google+ indhold inden den 31. marts 2019

Vi har for nyligt skrevet om at Google+ meget snart lukker ned. Nu er det sidste chance for at nå at downloade dit indhold.

Google har igen sendt en mail ud, som minder om at Google+ – deres sociale netværk – snart lukker ned. Det betyder det snart er sidste chance, hvis du skal nå at bevare dit indhold på Google+.

For en god ordens skyld: Det er Google+ der lukker ned. Gmail, Google drev, Google Fotos og Blogger lukker ikke ned. Men nogle af kommentarerne på Blogger kan forsvinde, hvis kommentarsystemet er baseret på Google+.

Google+ lukker den 2. april – den 31. marts er sidste chance for at redde dit indhold

I en ny mail til alle brugere skriver Google:

Vi minder om, at forbrugerversionen af Google+ lukkes ned den 2. april 2019, hvorefter vi begynder at slette indhold fra Google+ forbrugerkonti. Billeder og videoer fra Google+ i dit albumarkiv og på dine Google+ sider slettes også.

Mange har været i tvivl om hvorvidt lukningen også involverer andre af Google´s produkter. Men her slår Google fast:

Ingen andre Google-produkter (som f.eks. Gmail, Google Fotos, Google Drev, YouTube) lukkes ned som et led i lukningen af Google+ til forbrugere. Den Google-konto, du bruger til at logge ind på disse tjenester, ændres ikke. Vær opmærksom på, at billeder og videoer, der allerede er sikkerhedskopieret i Google Fotos, ikke slettes.

Så skynd dig at download dit indhold. Har du nogle spørgsmål til lukningen er du velkommen til at skrive en kommentar.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
1 Comment
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Doris Lykke
Doris Lykke
1 år siden

Hej. Jeg er lidt nervøs for om jeg kan stole på, at alle mine billeder i google fotos forbliver det som nu. Jeg har dem ikke gemt andre steder. Bør jeg gøre dette ?
Mvh. Doris Lykke

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x