Google Nest Hub – Vækkealarm til soveværelset

Google Nest Hub er en perfekt vækkealarm til dit soveværelse, som integrerer smartteknologi fra Google Home.

De seneste år er jeg begyndt at anskaffe mig flere smartprodukter til mit hjem, som skal gøre min hverdag lettere. Jeg har valgt især at satse på Google Assistant kompatible produkter.

Indtil videre har jeg Google Chromecast, Google Nest Mini, Sonos Playbase og nu også Google Nest Hub. Google Nest Hub har jeg placeret i mit soveværelse på sengebordet, og her anvendes den som vækkealarm og som forbindelse til hele mit Google Home netværk.

Det er nemt at indstille en alarm, fordi jeg bruger bare Google Assistant. Her siger jeg “Hey Google, indstil alarm til i morgen kl. 5:30” og så er alarmen oprettet. Og den vækker med rar musik om morgenen. Herudover kan jeg med kommandoen “Godmorgen” få en status over vejret, hvad jeg skal og de seneste nyheder.

Enheden viser også mig en del af de billeder jeg har taget. Og om natten når jeg slukker lyset, blænder skærmen automatisk ned, så jeg kun kan se klokken. Nøjagtig som hvis det var en clockradio.

En Nest Hub koster kun 749 kroner, og det synes jeg er godt givet ud for alle de muligheder jeg får. Næste projekt bliver at udbygge med flere højtalere, der sikrer musik i alle hjemmets rum. Herudover vil jeg også udbygge med overvågningskameraer til mit hjem.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x