Google har opkøbt Fitbit – se hvad det betyder her

Endnu engang har Google været ude på storindkøb. Denne gang Fitbit der produerer wearables. Mon der er et Google Watch på vej?

Rygterne har været der i et stykke tid om at Google forsøgte at opkøbe Fitbit, der laver smarture. Prisen var 2,1 milliarder amerikanske dollars, hvilket svarer til lidt over 14 milliarder danske kroner.

Salget har ført til nogle bekymringer om privatliv, da Google nu får adgang til endnu mere data om folk. Denne gang en del sundhedsdata. Fitbit har dog understreget at man fortsat vil tage privatliv meget alvorligt, og Google har lovet man får mulighed for at slette eller flytte sine data. Desuden lover Google at de data der indsamles fra urene ikke vil blive brugt til Google annoncering.

Fitbit er jo især smarture til fitness, og denne teknologi vil Google måske kombinere med de nuværende Android Smart watches og lave deres eget Google smartwatch. Apple sidder nemlig hårdt på positionen som ledende inden for salget af smartwatches, og det vil Google formentlig gerne lave om på.

Hvad det ender med vil de kommende måneder kunne vise.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x