Garmin Vivofit Jr 2 – Aktiver dine børn med et smart aktivitetsur

Garmin Vivofit Jr 2 – Aktiver dine børn med et smart aktivitetsur

Leder du efter den perfekte fødselsdagsgave til skolebørn? Så prøv at tjek dette aktivitetsur fra Garmin ud, hvor børn motiveres til at være mere aktive.

Elektroniske dimser og dippedutter står ofte højt på ønskesedlerne ved børn i skolealderen. Men hvordan opfylder man børnenes ønsker om elektroniske dimser, og samtidig giver dem end gave der også aktiverer dem mere, end et nyt computerspil måske ville gøre? Ja, en af de ting der hitter hos skolebørn for tiden er disse aktivitetsur fra Garmin, som motiverer børnene til at være mere aktive, ved at give dem rewards.

De koster typisk omkring 550 kroner, og kan fås i alle mulige farver. De er designet til netop børn, så de kan holde til at de leger rundt i skolegården. Samtidig er det vandtæt, så det går altså heller ikke lige i stykker hvis det får en smule vand.

Uret kan connectes med en smartphone, hvor du som forældre kan downloade en app og holde øje med børnenes aktiviteter. Uret kan måle alle mulige slags aktiviteter. For eksempel er der indbygget en skridtmåler, så børnene i skolen kan konkurrere om hvem der i løbet af en dag får gået flest skridt. Uret kan faktisk også holde øje med børnenes søvnmønster, så du kan holde øje med om de får sovet nok timer om natten.

Endelig indeholder uret også små spil, som både barnets venner og du som forældre kan udfordre barnet til at udføre. De får så point når de gennemfører, og på den måde motiveres barnet til at gennemføre udfordringerne.

De er virkelig blevet populære blandt skolebørnene for øjeblikket. Ikke bare fordi de kan lave mange små målinger, som børnene synes er sjovt at konkurrere om. Men også fordi det findes i så mange forskellige varianter. Både forskellige farver, men også forskellige motiver, såsom prinsesse motivet som du kan se på billedet, og som især er populær blandt pigerne. Hos drengene kan du for eksempel få et ur med Captain America som motiv.

Så hvis du endnu ikke ved hvad du skal give dit barn i alderen 6-11 år, så kan et aktivitetsur fra Garmin være en god ide.

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Skriv et svar

%d bloggers like this: