Fortryd opgradering til Windows 10

Hvis du lige har opgraderet din Windows 7 eller Windows 8 til Windows 10, har du en måned til at fortryde og nedgradere tilbage igen. I denne artikel viser jeg dig hvordan. 
Som sagt er det kun den første måned efter opgraderingen du har denne mulighed. Herefter lukkes der for den funktion. Det er heller ikke almindeligt at nedgradere et system, men det kan jo være noget nogen overvejer her i overgangen til Windows 10.
Først vælger du startknappen og indstillinger.
Step1
Så vælger du punktet “Opdatering og sikkerhed”.
Step11
Herefter vælger du punktet “Genopretning”. Her kan du så trykke på “Kom igang” under punktet “Gå tilbage til Windows 8.1” (eller en tilsvarende tidligere Windows version).
Step12
Hvis du stadig har mulighed for at nedgradere vil du altså her blive præsenteret for en guide du blot følger, hvorefter nedgraderingen gennemføres.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
1 Comment
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Helene Gottlieb
Helene Gottlieb
4 år siden

Jeg har haft installeret Windows 10. Jeg kunne ikke få NemId til at fungere uden stort besvær, så jeg benyttede mig af at afinstallere Windows 10 og er tilbage ved Windows 8. Men så har jeg fået et nyt problem: Nu virker Office 365 ikke. Jeg får meddelelser som – der ikke er nok diskplads eller hukommelse, – jeg kan forsøge at starte i fejlsikret tilstand, men så får jeg beskeden at der er ikke nok hukommelse eller systemressourcer – “Der er ikke nok hukommelse eller systemressourcer til at starte PowerPoint” Hvad gør man? IKonet for Word, Powerpoint osv ser… Læs mere »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x