Ford Mustang Mach-E – El-bil fra Ford

Ford har lige nu kun én el-bil på markedet i Danmark. Den hedder Mustang Mach-E og den ser vi på her.

Ford Mustang Mach-E er en fuldelektrisk SUV fra Ford. Det er den eneste rene el-bil Ford har på markedet i Danmark.

Bilen fås i to batterivarianter – en på 75 kWh og en på 99 kWh. Dette giver en rækkevidde på hhv. 450 og 610 km. Du kan også få begge modeller med firhjulstræk, hvor der sidder en elmotor på både foraksel og bagaksel.

Smartstyresystemet i bilen hedder SYNC 4A, og den gør det muligt trådløst at forbinde din smartphone med din bil. Der er en 15,5 tommer touchskærm i bilen, hvor du kan styre bilens forskellige dele, som en del af SYNC 4A. Du får også navigation herfra mens du kører, og så kan du også anvende stemmestyring i bilen. En anden smart ting er at når du parrer din smartphone til bilen, så indstiller bilen selv sæder og spejle efter dig, og på den måde kan hver kører af bilen have hver deres præferencer. Der er også mulighed for trådløs telefonopladning i bilen.

Bilen har heller ingen nøgle eller dørhåndtag. Når du nærmer dig bilen med din smartphone låser bilen op, og du kan også bruge denne til fx. at åbne bagagerummet.

Men hvad koster den så? Den koster fra 438.660 kroner, hvorfor der er tale om en el-bil i den dyrere klasse.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x