Easee i podcast: Det gør ondt

I en ny podcast som Easee har offentliggjort taler de om sagen hvor ESV har indført salgsforbud rettet mod deres ladestandere.

Easee har offentliggjort en ny podcast, hvor de snakker om situationen med Sverige og hvordan de er havnet i den situation de er. Det er de to stiftere Kjetil Næsje og Jonas Helmikstøl der snakker sammen i podcasten, som du kan se i en youtube video nederst i artiklen.

I samtalen kritiserer de to stiftere mediernes dækning af sagen, som de mener ikke stemmer overens med virkeligheden og at sagen blev blæst op i medierne. De følte at det var svært for dem at forsvare, og førte til en tvivl rettet mod deres produkt både internt og eksternt.

De understreger også at deres ladestandere er helt sikre. De fortæller at den jordfejlssikring der kritiseres af de svenske myndigheder er slet ikke produceret af dem, men er en komponent de køber fra et anerkendt tysk firma der har produceret dem i mange år, og som TUV SYD (Technischer Überwachungsverein) har godkendt kan bruges i deres ladestandere. TUV SYD er en inspektionsmyndighed der kontrollerer produkter før de kommer på markedet, mens fx. ESV er en myndighed som kontrollerer produkter efter de er kommet på markedet.

Den største selvkritik de kommer med er at de ikke har haft helt styr på dokumentationen tidligere, men det har de nu. De fortæller ikke så meget om hvad de nu gør anderledes, men at der har været rod med dokumentationen tidligere, og ESV sagen har været en lejlighed til at få ryddet op i det.

Mit eget indtryk af deres snak er, at jeg ikke så meget er i tvivl om at Easee ladestanderne er sikre. Men jeg er bekymret over hvorvidt Easee vil komme godt igennem denne sag, og deres ladestanderes store afhængighed de har af Easee Cloud. Jeg håber de kommer godt igennem, fordi deres produkt er i hvert fald inovative, og forhåbentlig vil de også forbedre produktets offline muligheder i fremtiden.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x