Anmeldelse af Samsung Galaxy S6

Her får du en anmeldelse af den nyeste ledende Samsung smartphone – Samsung Galaxy S6. Dette er altså efterfølgeren til den forrige Samsung Galaxy S5 – og det er en stærk telefon der er pengene værd. 
Den blev præsenteret af Samsung i april 2015 i to former. Samsung Galaxy S5 og S5 Edge. Edge er en version der har en buet skærm, hvilket også er det sidste nye inden for udviklingen af skærme. Det har Samsung altså haft lyst til også at prøve af på deres smartphone.
Samsung-galaxy-s6
Denne version har fået et bedre kamera end den sidste model. Det er et kamera på hele 16 MP, så du nu for alvor kan tage gode billeder.
En anden nyhed er at den bringer en god fingeraftrykslæser, ligesom det også er kendt ved iPhone. Denne kan jo bruges til at foretage betalinger med din mobiltelefon i en butik. Det kan også bruges til at godkende downloads på Google play. Alt i alt en bedre sikkerhed.
En af ulemperne er at batterilevetiden ikke skulle være så god i denne version af Samsung Galaxy. Faktisk har flere oplevet at strømmen allerede var brugt efter en 3-4 timer og det er simpelthen for kort tid. En mobiltelefon burde minimum kunne holde 1 dags strøm.
Mobiltelefonen har fået en glasbagside med en aluminiumskant omkring. Dette gør den mere solid at se på, og det minder måske også lidt om den fornemmelse man har for kvalitet ved en iPhone. Desværre betyder dette også at bagsiden ikke kan tages af.
Det betyder at man hverken kan udskifte batteriet eller anvende et eksternt SD kort, som ellers har været en af de vigtigste styrker android telefoner har haft i forhold til iPhone. Husk derfor at køb en telefon med nok intern lagerplads!
Men kender du allerede Samsung Galaxy S5, vil du blive glad for denne. Den er spækket med kræfter og lækkert design og indeholder også det nyeste software.
Du kan købe Samsung Galaxy S6 her.
Har du nogle spørgsmål til Samsung Galaxy S6 er du meget velkommen til at lægge en kommentar eller skrive et spørgsmål i vores forum.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x