773 millioner hackede e-mailadresser og passwords lækket i database

For nylig blev der fundet en database med 773 millioner hackede e-mailadresser og passwords. Se her om din e-mail er blevet hacket.

Endnu engang kommer en database frem i lyset, som indeholder hackede e-mailadresser og passwords. Denne gang indeholder databasen hele 773 millioner e-mailadresser og passwords.

Det skriver Troy Hunt på sin blog. Det er ham der står bag tjenesten Haveibeenpwned.com hvor du kan søge efter om din e-mailadresse nogensinde er blevet hacket.

Han har også udviklet en tjeneste hvor du kan indtaste et password og se om det nogensinde har været fundet i et læk. Hvis både din e-mailadresse og password står listet, så er det sandsynligt at der er en hacker der har fri adgang til din konto.

Hvis du finder ud af at din e-mailadresse står listet i databasen, er der bedst hvis du skifter password. Også selvom passwordet ikke er listet.

Den nuværende database der er fundet, indeholder formentlig data fra et gammelt hackerangreb. Der er derfor ikke nødvendigvis tale om nye data, men det viser hvor omfattende data hackere har adgang til.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x