7 fede Playstation 4 spil i 2018 til børn

Har du en PS4 er her 7 fede Playstation 4 spil du kan købe, så dine børn også kan være med.
Det er ikke altid nemt at finde spil til de lidt mindre børn. Derfor har jeg her fundet nogle Playstation 4 spil du kan overveje at købe, hvis du skal have nogle spil som dine børn også kan spille.

Crash Bandicoot: Remastered

Crash Bandicoot er nok et spil de fleste vil nikke genkendende til. Det er et af de spil jeg i min barndom har brugt mange timer med. Nu er Crash Bandicoot tilbage i en ny version til PS4, hvor den gamle version er blevet genskabt med bedre grafik og animationer. Sane Trilogy er faktisk tre spil der består af det originale Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot Warped games.
Set til 279,95 kroner.
Du kan købe Crash Bandicoot: Remastered her.

Just Dance 2018

Just Dance betragtes som et af de bedste dansespil til Playstation, og børnene elsker det. Denne nye version indeholder også mange af de nyeste hits, og så behøver man ikke at bruge et Playstation kamera som kan opfange dansen, men kan i stedet bruge sin egen mobiltelefon.
Set til 309,95 kroner.
Du kan købe Just Dance 2018 her.

Rocket League – Collector’s Edition

Rocket League er et gammelt elsket spil, som er en slags fodbold for børn. Med seje racerbiler skal børnene styre ind i fodbolde og få dem i mål. Det vil de elske.
Set til 229,95 kroner.
Du kan købe Rocket League her.

Lego: Jurassic World

De her LEGO spil til Playstation 4 er virkelig noget børnene kan lide. Her kan de flygte fra farlige dinosauer med LEGO figurerne.
Set til 159,95 kroner
Du kan købe LEGO Jurassic World her.

Ratchet & Clank

Ratchet & Clank er et spil hvor børnene kan gå på udforskning efter nye planeter, indsamle en masse seje våben og bare have det sjovt i en eventyrverden.
Set til 170,95 kroner.
Du kan købe Ratchet & Clank her.

Little Big Planet 3

Det her er også et spil for nogle af de mindste. Med en figur der hedder Sackboy skal børnene rundt og udforske et megaspændende univers.
Set til 189,95 kroner.
Du kan købe Little Big Planet 3 her.

Rayman Legends

Rayman Legends var nok en af de spil jeg elskede allermest da jeg var lille, og det spil skal mine børn også have. Med Rayman figuren skal børnene rundt i en verden, der minder lidt om supermario i 3D.
Set til 159,95 kroner.
Du kan købe Rayman Legends her.
Det var mine bud på nogle gode spil til de mindre børn. Du må meget gerne tilføje nye forslag til kommentarerne.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x