10 af de bedste webhoteller i Danmark i 2018

De seneste år er der sket meget på webhotelområdet i Danmark. Her får du et overblik over de 10 bedste webhotelfirmaer i Danmark.
Der er sket virkelig meget på webhotelområdet i Danmark de seneste år. Efter nogle års priskrig, har en del danske firmaer fusioneret og priserne er steget, så den generelt set er blevet fordoblet inden for det seneste år. Det er sådan set også okay, når man tænker på at webhotelpriserne i Danmark generelt er lave sammenlignet med mange andre lande.
Jeg har efterhånden prøvet en del af de forskellige webhotelfirmaer i Danmark, og på denne blog har jeg skrevet en del om mine erfaringer. Hvis jeg skal gøre status på hvilke webhoteller jeg ser som de bedste, så er her en topliste:

  1. Unoeuro – mit absolut favoritwebhotel som jeg har haft gennem flest år. De er billige, de er stabile, de er hurtige og de har en god support. Dem kan jeg kun anbefale.
  2. Azehosting – har først gjort sig bemærket de seneste år, men dem kan jeg også anbefale. De har cPanel og mulighed for at du bare køber en plads på dit webhotel, og så kan du bruge det til alle de domæner, subdomæner, e-mailadresser og MySQL databaser som du har lyst til. Det er nemt at tage backup og flytte data til en anden udbyder hvis du skulle få brug for det.
  3. cHosting – er hurtige og stabile, og så bruger de cPanel. De er lidt dyrere end Azehosting, hvis du ønsker at bruge mange domæner på dit webhotel, men hvis du for eksempel kun skal have enkelte hjemmesider er cHosting et godt bud.
  4. One.com – nok en af de mest populære webhotelløsninger, og for mange måske valget efter Unoeuro, hvis de kun har ét website. Deres løsning er meget brugervenligt, og de har en god support.
  5. Webhosting.dk – imponerer mig virkelig når det kommer til hastigheden på webhotellet. De er hurtige, stabile og deres support er i top. Desværre er deres panel måske lidt avanceret, og det kan godt være en ulempe. Men vil du have et primo webhotel, bør du vælge dem.
  6. Dandomain – henvender sig nok mest til firmaer, fordi deres webhoteller er lidt dyrere end mange andre konkurrenter. Men jeg har kun hørt godt om disse webhoteller, og det kan også være værd at tage med.
  7. Scannet – er et virkelig professionel webhotel. Mest rettet mod firmaer, fordi de er noget dyrere end de billigere webhotelfirmaer. Men hvis du har brug for et professionelt webhotel, hvor teknikken er i orden, er Scannet et godt valg.
  8. Gigahost – er billige og du har mulighed for at have alle de domæner på dit webhotel du har brug for. Det er nemt at oprette alt i deres panel, men der er ikke tale om et cPanel. HTTPS beskyttelse af din hjemmeside er dyr, fordi de endnu ikke har implementeret Let’s Encrypt, og det er en stor fejl. Herudover har jeg nogle gange haft problemer med nedetid, men kun sporadisk i løbet af et år, så hvis du kan leve med det er det fint.
  9. Wuo – er et nyere dansk webhotelfirma, som jeg endnu ikke har prøvet, men umiddelbart ser deres tilbud godt ud, og det ville være værd at prøve, hvis nogle af de første her på listen ikke passer dig.
  10. Cliche Webhosting – var faktisk mit første webhotelfirma tilbage i 2008. Desværre har de et meget begrænset panel, og du skal stort set have fat i support hver eneste gang du skal have lavet noget, fordi det er kun dem der kan gøre det.

Det er efter min mening de bedste webhotelfirmaer vi har i Danmark pt. Hvilke har du gode erfaringer med? Skriv gerne en kommentar, og del dine erfaringer med alle os andre.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x