Affiliate Mester 2018 – ny konkurrence for affiliate marketers

Nu lanceres en ny konkurrence for dem der arbejder med affiliate marketing. Det gælder om at tjene 30.000 kroner med et nyt affiliate site.

Dem der har været med i affiliate gamet længe, husker konkurrencer som Affiliate DM og events som Dogme Affiliate. Spændende arrangementer, hvor deltagere der arbejder med affiliate marketing kan deltage i en konkurrence eller et spænende event, som der så kommer en masse læring udfra til hele affiliate marketing miljøet.

Nu er der så lanceret endnu en konkurrence for affiliate marketers, der hedder Affiliate Mester 2018. Bag konkurrencen står Sander Grønlund, der har arbejdet med affiliate marketing gennem flere år, og så delt forskellige tips og tricks om sit arbejde.

Konkurrencen blev skudt igang den 1. marts og ifølge hjemmesiden har 20 deltagere indtil videre meldt sig til. Det gælder om at starte en helt ny affiliate hjemmeside op, hvor domænet er købt efter den 1. marts. Og så skal der tjenes 30.000 kroner hurtigst muligt, og den der gør det først har vundet. Der må ikke købes trafik til siden, men man må gerne købe sig til tekster, links osv.

Det bliver spændende at følge den nye konkurrence, og se hvem der hurtigst formår at komme til tops. Ikke mindst bliver det også spændende at følge hvilke tanker de enkelte deltagere gør, når de skal lave en ny affiliate hjemmeside. 

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x