18 Fede Playstation 4 spil til børn i 2019

Det er ikke altid nemt at finde gode spil til børn, så her får du en liste med gode bud på spil du kan købe til de små børn.

Playstation 4 er uden tvivl en af de bedste spilkonsoller der findes. Men det kan godt være svært at finde spil, hvor også de helt små børn kan være med. Her får du en liste med forskellige spil til de små børn, som kan være gode bud på fødselsdagsgaver eller julegaver til børn.

1. Crash Bandicoot – N’sane Trilogy Remastered

Crash Bandicoot universet har jeg altid synes var et af de mest sjove spil for mindre børn. Jeg har i hvert fald tilbragt mange timer i min barndom med de her spil. Her får du en pakke med tre spil til PS4, der omfatter de originale Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot Warped games. Køb den til dit barn, hvis de for alvor skal introduceres til Crash Bandicoot universet.

Køb det her.

I den forbindelse vil jeg også lige nævne, at det populære Crash Team Racing ventes genudgivet til PS4 her til juni 2019 🙂

2. Minecraft

Her får du et startspil til det populære spil Minecraft, som vel bedst kan beskrives som et avanceret lego-byggespil til børn. Her kan de bygge den fantasiverden som de selv ønsker.

Køb det her.

3. Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard

Dine børn kender uden tvivl Hotel Transylvania filmene, hvor man introduceres til monsteruniverset med Frankensteins monster og Dracula. Det er dog ikke så uhyggeligt som det lyder, og nu er der kommet et PS4 spil til de mindste børn hvor de kan genleve universet.

Køb det her.

4. PAW Patrol: On A Roll

PAW Patrol er nærmest blevet kult for de mindste børn, og nu kan du også købe et PS4 spil, hvor børnene kan spille sammen med figurerne fra den populære tegnefilm.

Køb det her.

5. Tearaway Unfolded – Messenger Edition

Her kommer spillet skabt af dem der også har lavet Little Big Planet, så det her er for de virkelig små børn. Børnene kommer her ud på et eventyr, hvor de skal levere en vigtig besked frem.

Køb det her.

6. Lego Harry Potter Collection

Legospillene er altid populære til de små børn, uanset hvilken udgave. Her er der en udgave med Harry Potter, hvor du kan introducere børnene til det univers du måske selv har gået op i før i tiden.

Køb det her.

7. Cars 3: Driven to win

Cars universet var især populær hos børn for nogle år siden. Der er ingen tvivl om, at børnene vil finde dette spil populær.

Køb det her.

8. Fortnite: Deep Freeze Bundle

Her får du en pakke til det populære Fortnite spil, som giver dig et sejt look i spillet. Fortnite er måske ikke for de helt små børn, men kan sagtens anvendes af børn fra omkring 4. klasse og op.

Køb det her.

9. Rayman Legends

Rayman kender du måske selv fra din ungdom. Den lille figur der skal bevæge sig rundt i et stort univers af eventyr. Kan også fås til PS4.

Køb det her.

10. Sonic Mania Plus og Sonic Forces

Her får du en pakke med to Sonic spil, som du sikkert kender fra Sega universet for mange år siden.

Køb det her.

11. Skylanders Superchargers Startpack

Skylanders er altid populært til de små børn, og hvis du køber det til dem kan de efterfølgende samle på udvidelser til spillet.

Køb det her.

12. Spyro reignited

Dragen Spyro er tilbage på eventyr, og nu kan du få det til PS4 til dit barn.

Køb det her.

13. Just Dance 2019

Lad børnene danse til musik med deres PS4. Her er 2019 udgaven af det populære spil.

Køb det her.

14. Professional Farmer America

Lad børnene lære at være landmand i dette landbrugsspil.

Køb det her.

15. Youtubers life

Et spil der handler om at blive en berømt Youtube stjerne.

Køb det her.

16. Giana Sisters – Twisted Dreams

Giana Sisters er et spil jeg husker helt tilbage fra Commodore 64 dagene. Her er spillet til PS4.

Køb det her.

17. Asterix og Obelix

De to kendte figurer Asterix og Obelix er nu tilbage til PS4. Tag dine børn med på eventyr.

Køb det her.

18. Nickelodeon Kart Racers

Et spændende racerspil til de helt små børn, hvor de blandt andet kan køre ræs med Svampebob Firkant.

Køb det her.

Her fik du 18 gode bud på PS4 spil til små børn. De samme spil til PC, Xbox One eller en anden konsol er naturligvis også gode til børn. Jeg håber det inspirerede lidt til hvad man kan vælge, hvis det er de helt små børn der skal have et nyt spil i fødselsdagsgave eller julegave.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x