10 mest populære sociale medier i 2018

Her får du listen med de to mest populære sociale medier i 2018. Se hvilke du bruger og hvilke du ikke bruger.
Sociale medier er kommet for at blive. Der kommer konstant et nyt medie og erobrer markedsandele, og hver af dem har deres fordele. Ifølge Statista der holder styr på markedsandelene af sociale meder er de 10 mest populære sociale medier, baseret på antal aktive brugere følgende:

  1. Facebook (2,2 millarder brugere)
  2. Youtube (1,5 milliarder brugere)
  3. WhatsApp (1,5 milliarder brugere)
  4. Facebook Messenger (1,3 milliarder brugere)
  5. WeChat (980 millioner brugere)
  6. Instagram (813 millioner brugere)
  7. Tumblr (794 millioner brugere)
  8. QQ (783 millioner brugere)
  9. QZone (563 millioner brugere)
  10. Sina Weibo (392 millioner brugere)

De fleste af dem på listen kender du sikkert. Det er værd at bemærke at en del af dem ejer Facebook, herunder WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram og så selvfølgelig Facebook selv. Det er her for eksempel en overraskelse at WhatsApp nu har flere brugere end Facebook Messenger.
Måske du undrer dig over, at ikke alle de sociale medier du kender fremgår af listen. Men det skyldes at de ifølge Statista ikke har nok aktive brugere til at komme med på listen. Reddit og Twitter har for eksempel hver 330 millioner brugere, Skype har 300 millioner brugere, Linkedin har 260 millioner brugere, Snapchat har 255 millioner brugere og Pinterest har 200 millioner brugere.
WeChat er måske ikke en tjeneste du kender til, men det er en messenger app lige som WhatsApp og Facebook Messenger. Det skyldes dog formentlig at det er en kinesisk tjeneste, og det derfor mest er kinesiske personer der bruger den. Det samme gælder for QQ, QZone og Sina Weibo der også er eksempler på kinesiske medier.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x