Bedste WordPress plugins 2018

Her får du listen med de bedste must-have WordPress plugins, som jeg stort set bruger til alle mine websider.

Mange bruger WordPress til deres hjemmesider, fordi det er så dynamisk og stort set kan tilpasses til hvad som helst. Du kan helt gratis downloade tusindvis af gratis temaer og plugins. Her finder du de gratis plugins jeg hyppigst bruger på de mange WordPress sider jeg har lavet.

Adrotate

Adrotate er en af de bedste plugins til at vise bannerreklamer på din hjemmeside. Du kan oprette grupper, som du kan indsætte på indlæg og sider eller i en widget. Du kan så oprette reklamer, som du tilføjer til grupperne og styre hvornår de enkelte reklamer udløber. Perfekt til dig der arbejder med Adsense eller Affiliate Marketing. 

Find det her.

AH Display Widgets

Et plugin hvor du kan styre widget for widget på hvilke sider de skal være synlige, og hvem de skal være synlige for. Lav for eksempel en menu der kun kan ses af folk der er logget ind.

Find det her

Akismet

Akismet er faktisk installeret som standard i WordPress, og det er der en god grund til. Den fjerner en del af de spamkommentarer der kommer ind i WordPress. 

Find det her.

Cookie Notice by dFactory

Et nemt og fint plugin hvis du skal vise den obligatoriske cookie meddelelse på din hjemmeside. Fylder ikke særlig meget, og stjæler derfor ikke opmærksom heden fra din hjemmeside.

Find den her

Contextual Related Posts

Et plugin der nemt indsætter relaterede indlæg i bunden af dine indlæg, hvilket kan føre til flere besøg på din hjemmeside. 

Find den her.

Contact Form 7

Dette er et rigtig godt plugin, hvis du skal have indsat en kontaktformular på din hjemmeside. 

Find den her.

Google Analytics Dashboard

Dette plugin gør det nemt at tilføje Google Analytics sporingskode og samtidig får du et dashboard i backend, hvor du løbende kan følge med i hvor mange besøgende din side får. 

Find den her.

Import external attachments

Dette plugin bruger jeg tit, hvis jeg flytter en artikel fra én WordPress hjemmeside til en anden. Her flytter billederne ikke altid med, så dette plugin importerer automatisk billederne til din nye hjemmeside.

Find den her.

Loginizer

Dette plugin låser din hjemmeside for en besøgende, hvis vedkommende prøver at logge ind mere end tre gange. Det er med til at beskytte din hjemmeside mod uvedkommende.

Find den her.

Nav menu roles

Med dette plugin kan du nemt styre, hvem der kan se et bestemt menupunkt. Du kan for eksempel sige at det kun er brugere der er logget ind der kan se et bestemt punkt.

Find den her.

Pretty Links

Dette plugin gør det muligt at lave pæne links til dine affiliate links.

Find den her.

Really simple SSL

Dette er et virkelig nemt plugin, der ordner alt det vigtige, hvis du skal have HTTPS aktiveret på din hjemmeside.

Find den her

RSS aggregator

Med RSS aggregator kan du kombinere flere RSS feeds, og så vise en samlet liste med de seneste indlæg fra mange forskellige sider.

Find den her.

Under construction

Nogle gange har du brug for at lukke hjemmesiden ned, mens du arbejder på den. Det kan du med dette plugin, og samtidig kan du selv godt arbejde med den.

Find den her.

Yoast SEO

Yoast SEO er et plugin der hjælper dig med alt det basale søgemaskineoptimering, såsom META beskrivelser på alle dine sider og indlæg. Det bør du klart installere på alle WordPress hjemmesider du har.

Find det her.

Har du nogle WordPress plugins der mangler på listen? Tilføj dem gerne i en kommentar nedenunder. 

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x