Xbox One S Digital Edition

Xbox One S Digital Edition kan fås rimelig billigt for tiden, og er et godt bud på en julegave til børnene.

Der findes mange spillekonsoller du kan vælge imellem, når børnene skal have mulighed for at kunne underholde sig med spil ved TV’et. Det klassiske er selvfølgelig at vælge en PS4, som altid er et sikkert valg, men det kan også være en god ide at kigge på en Xbox.

Her til Black Friday var der faktisk tilbud på en Xbox One S Digital Edition hos El-giganten til 777 kroner, så sådan en har jeg bestilt til julegaven til børnene. Lad os lige se nærmere på hvad den kan.

Det særlige ved Digital Edition er at den indeholder ikke mulighed for at kunne bruge Xbox skiver. I stedet skal du downloade spillene til den 1 TB harddisk der følger med. Det fungerer fint, også ved fx. PS4, og er nok fremtidens måde at spille spil på. Harddisken på 1 TB skulle være nok til at kunne gemme 30 spil.

Med i pakken fulgte der også tre spil: Minecraft, Fortnite og Sea of Thieves. De første to spil elsker mine børn simpelthen at spille, så alene de spil er nok til underholdning til lang tid.

For at kunne spille multiplayer, skal du have et Xbox Live Gold abonnement, og det får du gratis i 1 måned med i pakken. Abonnementet koster ellers 59 kroner pr. måned. Når man har sådan et abonnement, skulle man få 2-4 gratis spil også hver måned, så det kan godt betale sig.

Konsollen er endnu ikke kommet med posten, men jeg synes det virker til en rigtig god konsol til pengene. Så hvis du går og leder efter en julegave til børnene, så overvej at bestille denne.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x