Microsoft Xbox One X – den kraftigste spillekonsol på markedet

Snart kommer der en ny Xbox på markedet og Microsoft lover det bliver den kraftigste spillekonsol på markedet.
Xbox er den største konkurrent til PlayStation, og nu kommer den næste generation af Xbox snart. Den kommer til at hedde Xbox One X og bliver den kraftigste spillekonsol på markedet, lover Microsoft som er dem der producerer den.
Den nye Xbox One X kommer til at bruge den nye 4K teknologi, der er billeder af ekstrem høj kvalitet og som kræver at du har et 4K fjernsyn. Xbox One X vil også have en 1 TB harddisk, trådløs controller, en blueray afspiller, tre USB3 porte.
Xbox One X vil have 40% mere kraft end nogen anden konsol på markedet lige nu, lover Microsoft. Den har en 6 teraflop Scorpio engine processor, der svarer til 6 trillioner floating point operations hvert sekund.
Microsoft har også meldt ud at den nye Xbox One X kommer til at være bagudkompatibel med alle de tidligere Xbox spil du har liggende. Det er en positiv nyhed, eftersom deres konkurrent Sony ikke gjorde PS4 bagudkompatibel.
Den nye Xbox One X kommer på markedet i USA den 7. november og forventes at komme til Danmark nogle måneder senere. Den kommer til at koste knap 4000 kroner.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x