iPhone 8 rygter – det ved vi nu

Apple har allerede løftet sløret for nogle af de ting vi kan forvente ved den kommende iPhone 8. Her har jeg samlet hvad vi ved nu om iPhone 8.
Til efteråret forventes det at Apple lancerer den næste version af iPhone – iPhone 8. Der er store forventninger, da en ny iPhone version ofte medfører en del ændringer, specielt i designet. En af de ting der er lækket, er at den kommende iPhone’s skærm formentlig vil fylde hele den ene side og der derved hverken vil være nogen kant eller en hjem-knap. Dette er overraskende, fordi så er Apple jo nødt til at lancere en ny måde at trykke hjem på.
Grunden til vi ved at skærmen kommer til at fylde hele den ene side, er at følgende billede er blevet lækket. Et billede hvor netop skærmen fylder det hele undtagen en højtaler i toppen.

Ansigtsgenkendelse, bedre skærm og glaskabinet

Udover at hjem-knappen bruges til at kommunikere med din iPhone med, indeholder den jo også fingeraftrykslæseren. Det forventes derfor at du ikke i fremtiden skal låse din iPhone op med fingeraftryk, men i stedet med ansigtsgenkendelse. Den nye iPhone kommer derfor til at kigge på dit ansigt med nogle små kameraer, hvorved den kan genkende at det er den rigtige person der kommunikerer med den og så låse den op. Det er dog uvist om der stadig kommer til at være en fingeraftrykslæser et andet sted på devicen.
Kabinettet på den kommende iPhone forventes at være lavet af en speciel form for glas i stedet for aluminium og skærmen forventes at være en OLED skærm, der har særlig høj kvalitet. Skærmen vil være en 4,7 tommer skærm, men størrelsen af skærmen vil svare til en 5,8 tommer iPhone netop fordi skærmen kommer til at fylde hele den ene side. Det vil derfor være en iPhone med en meget stor skærm, men som ikke fylder særlig meget i lommen.
Indeni iPhone 8 forventes der at være en 10 nm A11 chip, hvilket vil gøre den en del hurtigere end den nuværende iPhone. Det forventes også at den nye iPhone vil have trådløs opladning, sådan som det også er begyndt at komme ved konkurrerende Android enheder.

Hvad kommer den til at koste?

Prisen er jo altid spændende at vide, men indtil videre kan vi kun gætte. De priser jeg har set folk har budt er omkring 1000 dollars eller omkring 6300 kroner. Dette vil gøre den næste iPhone dyrere end nogensinde.
Den forventes kun at blive udbudt i få farver, formentlig guld, sølv og sort.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x