Microsoft lancerer Windows 10 Pro for Workstations

Microsoft lancerer nu endnu en ny version af Windows 10. Den hedder Windows 10 Pro for Workstations og er en udvidelse af Windows 10 Pro. 
Det er efterhånden en større opgave at kunne skelne mellem de forskellige versioner af Windows 10. I starten var der kun én Windows 10 version. Så var der tre. Og nu er der fire. De fire versioner af Windows 10 er:

Den nye version er som sagt en udvidelse af Windows 10 Pro, og kommer til at understøtte mere Server hardware end Windows 10 Pro. Den leveres sammen med den seneste opdatering til Windows 10, der hedder Creators Update som bliver rullet ud i løbet af efteråret.
Som standard kommer Windows 10 Pro for Workstations til at køre filsystemet ReFS (Resillent File System), der nedsætter risikoen for datafejl og kan håndtere større datamængder. Herudover kommer den nye version også til at understøtte NVDIMM-N og hurtigere fildeling med SMB Direct.
Med den nye Windows version, bliver understøttelsen for større hardware bedre. Windows kommer nu til at understøtte op til 4 CPU’er og op til 6 TB hukommelse, hvilket er henholdsvis 2 gange og 3 gange større end hvad der er understøttet i den nuværende Windows 10 Pro.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x