Webhoteller med stor frihed – køb plads og brug til hvad du vil

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Mange leder efter webhoteller hvor de bare køber en bestemt mængde plads og så selv vil bestemme hvad de bruger det til. Her får du en liste med dem.

Jeg og mange andre efterspørger meget frihed i forbindelse med deres webhotel. De vil altså betale for mængden af plads, og så vil de selv bestemme om de vil bruge pladsen til MySQL databaser, flere domæner, subdomæner eller e-mailadresser.

På denne liste finder du webhoteller der tilbyder dig ubegrænset antal tillægsdomæner, ubegrænset antal MySQL databaser, ubegrænsede subdomæner og ubegrænsede e-mailadresser på alle domæner, inkl. tillægsdomæner.

Unoeuro er normalt det jeg vil betragte som det bedste webhotel, jeg vil anbefale til de fleste. Selvom du kan tilføje alle de tillægsdomæner som du vil til Unoeuro, har de desværre den ulempe at disse tillægsdomæner ikke kan have e-mails eller subdomæner. Du kan ganske vist tilkøbe mailalias, men det er altså ikke det samme som mailkonti og det koster en del (næsten som et webhotel). Herudover har Unoeuro kun 1 MySQL database med til dit webhotel, og du er nødt til at tilkøbe hvis du skal have flere.

Men dem på denne liste har altså ubegrænset domæner, subdomæner, MySQL databaser og e-mails for alle domæner. Jeg har dog også medtaget webhoteller hvor du kan tilknytte 100 domæner, da jeg betragter det som det samme som ubegrænset.

Hvis du kender til flere, må du meget gerne tilføje dem i en kommentar.

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *