Unoeuro Rabatkode – få 3 måneders gratis hosting

I samarbejde med Unoeuro får du her en rabatkode til dit første Unoeuro webhotel, der giver dig 3 måneders gratis hosting.
Unoeuro er den webhosting udbyder jeg generelt anbefaler når nogen skal bruge et webhotel til deres hjemmeside. Dette skyldes at jeg har haft rigtig mange års erfaring med at Unoeuro både er billige, stabile og har en god support. Og det bedste af det hele er at du kan tilknytte alle de domæner du vil til dit Unoeuro webhotel, når bare du har plads nok. Det kan du se en guide til her.
Unoeuro koster ca. 10 kroner pr. måned for det billigste webhotel. For det beløb får du:

  • 5 GB plads til din hjemmeside
  • Ubegrænset e-mailadresser
  • Ubegrænset addon domæner
  • 1 MySQL database (flere kan tilkøbes for ca. 10 kr. pr. styk)
  • Datacenter ligger i Danmark (Skanderborg)

Jeg har haft fat i Unoeuro’s support mange gange. Ikke fordi der har været tekniske problemer, men fordi de både er flinke og hurtige til at svare på de mange nysgerrige spørgsmål du måtte brænde inde med. De svarer som regel altid inden for en dags tid.
Hvis du skal bruge et Unoeuro Webhotel, kan IT-blogger.dk nu give dig en rabatkode der giver dig 3 måneders gratis hosting på dit første webhotel. Alt du skal gøre er at klikke på nedenstående link og så bruge rabatkoden “T9YPAC”, så får du 3 måneders gratis hosting.

BENYT DETTE LINK OG RABATKODEN “T9YPAC” FOR AT FÅ 3 MÅNEDERS GRATIS HOSTING

Når du har trykket på linket bestiller du bare en såkaldt “Bronche Suite”, der er deres billigste webhotel. Under betalingen anvender du kuponkoden og herefter lægges der automatisk 3 måneder oveni din hosting periode.

Hvis du er i tvivl om noget ved Unoeuro’s webhotel er du meget velkommen til at skrive dit spørgsmål i kommentarfeltet. Jeg har som sagt haft webhotel hos Unoeuro i mange år, så en del af spørgsmålene vil jeg sikkert kunne besvare.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x