Unoeuro indfører Telefonsupport – men kun for Pro og Enterprise

Mange har efterspurgt det og nu har Unoeuro indført det. Du kan nu ringe og få telefonsupport, når du har tekniske problemer med webhotellet.

Mange Unoeuro kunder har gennem årene efterspurgt, at de også kunne få support via telefon. Det har Unoeuro indtil videre afvist, især fordi deres skriftlige support i forvejen var meget effektiv. Men nogle kunder ønsker altså telefonsupport til deres webhotel, og de har hidtil måtte vælge andre webhotelfirmaer.

Unoeuro har webhoteller i 4 forskellige klasser: Basic, Standard, Pro og Enterprise. De fleste har nok et Basic webhotel, men hvis man vil give lidt mere penge for et mere professionelt webhotel har man Pro eller Enterprise webhotel. Og det er altså på de to typer af webhoteller at man fremover får telefonsupport. Pro webhotellet koster 93,33 kr. pr. måned mens Enterprise koster 186,66 kroner pr. måned.

Betyder det noget for dig at et webhotel har telefonsupport, eller klarer du dig fint med den skriftlige support? Skriv gerne din mening i en kommentar nedenunder.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x