Udvid dit netværk med Jensen Omni Mesh

Få WiFi dækning i hele dit hus med denne pakke af Jensen Omni Mesh, der kan give WiFi dækning op til 550 kvadratmeter.

Jeg har tidligere skrevet en del om routere og WiFi Extendere, der kan hjælpe dig med at få WiFi dækning i hele dit hus. Det er irriterende når routerens WiFi dækning ikke når alle etager i huset, eller måske den yderste afkrog. Der findes forskellige løsninger til at gøre noget ved dette, og nu er der kommet en ny elegant løsning fra det skandinaviske firma Jensen of Scandinavia.

Løsningen hedder Jensen Omni Mesh og består af tre enheder. Hele pakken koster ca. 2500 kroner og kan blandt andet købes i El-giganten. De tre enheder sørger sammen for at sprede WiFi dækningen over hele huset, og hvis du sætter enhederne strategisk i huset, kan du altså dække op til 550 kvadratmeter.

Den nye løsning introducerer det der kaldes for et Mesh netværk, hvor flere enheder arbejder sammen om at skabe et stabilt WiFi netværk. På den måde er det for eksempel optimalt, hvis du har flere etager i huset, fordi du så kan sætte en enhed på hver etage.

Et andet eksempel er hvis du har en tyk betonmur der blokerer for WiFi signalet. Her vil du også kunne sætte en enhed på hver side af muren, og på den måde få bedre dækning.

Jensen Omni Mesh kan levere en maksimal hastighed på 1,2 Gbps og kører med et 802.11ac WiFi, der er den nye netværksstandard der kommer mere frem i de kommende år.

Enhederne kan styres med en app der findes både til Android og iOS. Med den kan du for eksempel styre forældrekontrol på hjemmets WiFi netværk, så børnene ikke kan udnytte netværket til hvad som helst. Du kan også aktivere et gæstenetværk som dine gæster kan bruge når de er på besøg. Du kan også i app’en se hastigheden for dit netværk for øjeblikket.

Selve Omni enheden skal du tilkoble til dit internetmodem, hvorefter der kommer internetforbindelse. Der følger en god begyndervejledning med i pakken, så det skulle ikke være noget problem at komme igang.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
3 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Sigfus Jonsson
Sigfus Jonsson
1 år siden

Jeg har tre etager (60m2 hver), min router (Linksys EA8500) er placeret i stue. Da jeg oplever langsomt wifi op på 1 sal har jeg overvejet et Mesh. Efter en tur i Power endte jeg med Jensen Omni Lite, jeg har ikke pakket den ud endnu da jeg er ikke helt tryg ved dette valg. Burde jeg hellere investere i Google WiFi eller Unifi

Sigfus Jonsson
Sigfus Jonsson
1 år siden

Tak for det Andreas. Jeg endte med at investere i Netgear Orbi 🙂

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x