Tjen penge hjemmefra på 10 måder

Mange går og leder efter et job hvor de kan sidde derhjemme og arbejde for at tjene penge. Her får du en guide til hvordan du kan tjene penge på et job hjemmefra. 
Men hvorfor egentlig arbejde hjemmefra? Først og fremmest giver det jo mulighed for at du kan arbejde når du har lyst og tid. Du behøver ikke nødvendigvis arbejde på bestemte tidspunkter på dagen. Arbejder du bedst om aftenen er det også godt.
Herudover får du meget bedre mulighed for at kunne være sammen med familien. Du kan derved vælge at lægge dine arbejdstimer på tidspunkter, hvor din familie alligevel ikke er hjemme. Har du børn er det ofte også mulighed for at passe børnene mens du arbejder.
Det skal dog siges at med frihed følger ansvar. Og det er meget vigtigt at hvis man får mere frihed, skal man stadig arbejde lige så meget. Du kan bare lægge timerne på en bedre måde.
Her får du i hvert fald nogle bud på hvordan du kan tjene penge hjemmefra. Nogle af budene giver et større potentiale for indtjening end andre, men de er alle en rigtig god ide at prøve af om de virker for dig.

1. Start en webshop

En af de mest oplagte hjemmearbejdspladser er en webshop. Handel via internettet er i massiv vækst i disse år og det giver gode muligheder for at du kan have shoppen kørende derhjemme.
Du skal jo så tage stilling til om det skal være en webshop med et lager derhjemme, om det skal være en webshop hvor sælger ting du selv laver eller om det måske skal være et fjernlager. Så start med at finde ud af hvad du vil handle med.
Herefter skal du undersøge om der er et marked for din webshop. Kan du forvente at få nogle kunder? Prøv evt. at lave en søgeordsanalyse for at se om folk søger efter dit produkt og hvor meget konkurrence der er om produktet. Prøv også at lave en markedsanalyse, evt. via et spørgeskema på facebook eller i dit lokalområde. Eller måske bare din familie.
Har du fundet ud af hvad du vil handle med, ville jeg begynde at bygge webshoppen. Du starter derfor med at købe et domænenavn til din webshop og et webhotel. Dette koster under 200 kroner om året. Jeg vil anbefale enten Unoeuro eller Meebox. De er billige og stabile, så du ikke får for mange udgifter fra start. Desuden er det nemt mulighed for at udvide pakken, hvis du lige pludselig får brug for det.
Når du har købt et webhotel og domæne kan du installere et webshopsystem på dit webhotel. Både Unoeuro og Meebox tilbyder at gøre dette i 1-klik. Hvis det er en mindre webshop du skal lave vil jeg anbefale dig at installere WordPress og så herefter det plugin der hedder Woocommerce. Skal du have rigtig mange varer, giver det måske mere mening at installere Prestashop.
Herefter skal du igang med at designe webshoppen, så du er klar til at møde dine kunder. Du skal også have alle aftaler med leverandører og betalingstjenester på plads – men sørg for at have en hjemmeside klar inden, da det godt kan tage tid at lave en god hjemmeside.
Når du har alle aftaler og en hjemmeside på plads, kan du herefter offentliggøre din nye webshop. Her skal du så tænke på søgemaskineoptimering, så du får en høj plads i Google’s søgeresultater. Herudover kan du tænke på at dele din hjemmeside på sociale medier eller lave linkbuilding.
Og herefter er det jo bare at vente på at kunderne køber dine varer, så du derhjemme kan stå og pakke dem og sende dem til dine kunder.

2. Bliv blogger og tjen penge

Du kan jo også vælge at blive blogger og tjene penge. Her kan du skrive om hvad du har lyst til eller hvad der interesserer dig. Som blogger kan du så tjene penge på reklamer på din hjemmeside, f.eks. ved Adsense eller Affiliate Marketing.
Du kan også lave en aftale med virksomheder om at du vil blogge om deres produkt, til gengæld for at de betaler dig en smule eller giver dig gratis produkter. Husk her, at skrive tydeligt i blogindlægget at det er et sponsoreret indlæg, da det er et krav.
Du starter med at købe et webhotel og et domæne fra Unoeuro eller Meebox. Herefter installerer du WordPress på domænet og går så igang med at blogge. Det er lige så nemt som at skrive tekst i Word. Så kan du det, kan du også bruge WordPress.
Som blogger kan man tjene mange penge og kan sagtens leve af det. Det skal dog siges at man skal ikke regne med det er så simpelt at man bare opretter en blog og så kommer pengene ind på kontoen. Der skal kæmpes hårdt for at skaffe et publikum og man skal helst skrive om noget unikt. Til gengæld kan man så også ofte leve af at blogge og det er jo dejligt, fordi så kan man jo sidde derhjemme og blogge.

3. Tjen penge med Affiliate Marketing

Affiliate Marketing fortjener også sin egen plads her. Fordi selvom du ikke vil blogge, kan du godt lave affiliate marketing. Dette handler om at lave hjemmesider der handler om en bestemt niche og dermed tiltrækker besøgende. Disse besøgende leder du så videre over på andre virksomheders hjemmesider, der sælger produkter inden for denne niche.
Igen handler det om at starte med et webhotel og domæne. Herefter skal du oprette dig som bruger i et affiliate netværk. Det er gratis og herefter kan du så finde de reklamer og virksomheder du vil lave hjemmesider for. Jeg anbefaler det affiliate netværk der hedder PartnerAds, da det er nemt at starte på og der findes masser af virksomheder.
Du kan også læse min guide til affiliate marketing og min startguide til PartnerAds.

4. Tjen penge med Adsense

Hvis du ikke gider bøvlet med at skulle finde hjemmesider du vil reklamere for, og skulle vedligeholde reklamerne, men bare vil skabe indhold, så vil jeg anbefale Adsense. Du kan ganske vist ikke tjene lige så mange penge på Adsense som affiliate marketing, men til gengæld er det let og Adsense finder selv de reklamer der skal vises på din hjemmeside.
Igen handler det om at starte med at købe et webhotel og domæne. Herefter installerer du WordPress og går så igang med at lave hjemmesider og indhold. Så implementerer du adsense på hjemmesiden og så kommer pengene når besøgende kigger på reklamerne eller klikker på dem.

5. Tjen penge med Eovendo

Eovendo er også en interessant tjeneste, hvis du vil tjene en smule penge på at bare at se reklamevideoer. Du kan så sidde hjemme i sofaen og se reklamerne på din tablet, i stedet for tv’et når reklamerne kører her. Så tjener du penge på at se reklamer. Det er meget nemt og de udbetaler penge oftest hver måned. Læs evt. mere om Eovendo her.

6. Tjen penge ved at skrive en e-bog

Hvis du ved en masse om et bestemt emne, kan du jo skrive en e-bog. Herefter kan du lave en hjemmeside om denne e-bog og sælge den for måske 50-100 kroner. Dette kan man også tjene en del penge på, så det er bare om at komme igang.

7. Bliv tekstforfatter

Der er masser af virksomheder der har brug for at få skrevet tekster til deres hjemmesider, eller måske oversat tekster. Derfor kan du blive tekstforfatter og så sælge din hjælp til andre virksomheder. Du skal bare være god til at researche og formulere dig.
Du kan f.eks. starte med at lave et tilbud om at du vil skrive tekster for 0,15 kr. pr. ord, hvis virksomheden bestiller mere end 5000 ord. Dette giver jo 750 kr. for hele teksten og det er jo pr. kunde. Med tiden får du mere erfaring og henvisninger, og så kan du sætte prisen op.
Du kan f.eks. annoncere dit tilbud på Amino, der er et netværk for virksomheder. De har ofte brug for at få skrevet tekster.

8. Design for andre

Hvis du har grafiske emner, f.eks. til at lave logoer eller lign. i Photoshop, kan du også designe ting for folk og sælge dem. Du kan f.eks. prøve at lave nogle prøvelogoer, og så lave et tilbud som du poster på Amino. Ser logoerne gode ud, er der nok nogle virksomheder, der lige har brug for at få designet et godt logo af dig.

9. Lav plugins og temaer

Kan du programmere, kan du lave plugins og temaer til f.eks. WordPress eller Joomla. Der er masser af virksomheder der har brug for netop plugins eller temaer til deres hjemmeside. Du kan selvfølgelig både selv lave nogle og sætte dem til salg, eller du kan lave dem efter bestilling. Kan du finde ud af det, er det noget du kan tjene mange penge på.

10. Lav hjemmesider for folk

Der er også mange personer og firmaer der har brug for at få sat en hjemmeside op. Så kan du finde ud af at sætte en hurtig hjemmeside op, kan du sælge denne ydelse til firmaer på Amino.
Det var lidt om mine bud på hvordan du kan få hjemmearbejdsplads og tjene penge hjemmefra. Har du flere bud, er du velkommen til at skrive dem i en kommentar.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x