Slut med NemID på Nøglekort fra næste år

Fra næste år vil NemID ikke længere kunne fås som Nøglekort, og du vil i stedet skulle bruge NemID app’en til at logge ind med.

Siden NemID udkom som en app har mange taget denne til sig. Personligt var jeg meget glad for app’en, fordi jeg slap for at skulle lede efter det forbandede NemID nøglekort.

Men nu er det måske snart slut med NemID som det fysiske nøglekort. En af de kommende år vil denne løsning nemlig blive udfaset. Det betyder du så må nøjes med NemID som app.

Personligt vil jeg ikke have problemer med dette, men tænker at de ældre borgere der har lært at logge ind med NemID via en browser på computeren måske nu får vanskeligt ved at skulle til at bruge en app. Ikke alle har måske nødvendigvis en smartphone.

Andre vil måske være utilfredse, hvis de nu bruger en mobiltelefon der ikke nødvendigvis har Android eller iOS. De vil nok ikke ud og skulle købe en mobiltelefon bare for det formål.

Hvad synes du om at NemID som nøglekort måske snart er fortid? Giv gerne din mening til kende i kommentarfeltet nedenunder.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x