RejseBillet – Ny trafikapp fra til alt offentlig trafik

Rejsekort lancerer nu en ny app til alt offentlig trafik ved navn RejseBillet, hvor du kan købe billetter til din rejse.

Når du skal rejse med tog eller bus fremover behøver du nu kun én app. Selskabet bag rejsekortet har i et samarbejde med landets trafikselskaber lanceret en ny app, hvor du kan købe biletter til alt offentligt trafik. Den hedder RejseBillet, og du kan allerede nu downloade den fra AppStore eller Google Play.

I app’en har du bl.a. mulighed for at købe enkeltbiletter eller zonebiletter, og du har også mulighed for både at købe Pendlerkort eller Pendler20 kort. Prisen er den samme som i de andre trafikselskabers app, så hvis du fremover fx. skal købe et Pendlerkort kan du gøre det i RejseBillet i stedet for i DSB’s app. Der kan dog muligvis være en ulempe ved det, fordi umiddelbart optjener du så ikke DSB Plus point som du ville gøre i DSB’s egen app.

Rejsekortet er ikke endnu en del af RejseBillet, så her skal du stadig bruge rejsekortet som du plejer. Der vil komme en digital version af Rejsekortet på et tidspunkt, men det er endnu ikke klar. Det er usikkert om det vil blive en selvstændig app eller om det vil blive integreret i RejseBillet.

I en senere version af RejseBillet vil der også komme trafikinformation om den rejse du har valgt. Det skulle gerne gøre det muligt at få at vide hvis der sker ændringer på din rejse, for eksempel hvis den er aflyst eller forsinket.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x