Pinchos – En madoplevelse for hele familien

Jeg prøvede første gang Pinchos i Malmø, og det var virkelig en god oplevelse. Læs om min oplevelse her.

Sidste år var jeg på ferie i Malmø, og her prøvede jeg første gang den restaurant der hed Pinchos. Jeg fandt ud af at der også er to Pincho Nation restauranter i København, hvorfor jeg helt klart skal der forbi i år.

Først lidt om konceptet. Du downloader Pinchos app’en, som fås både i Google Play til Android og App store til iPhone. Når du kommer ind i restauranten får du et bord, og så bestiller du alt gennem app’en og betaler også her i sidste ende. Når maden er klar får du en besked i app’en og går så hen og henter maden. På samme måde fungerer det når du bestiller drikkevarer.

Pinchos er en Tapas restaurant, så du bestiller mange små portioner. Det er også godt, fordi så er der rigeligt med muligheder for at prøve forskellige ting og for også at finde noget til børnene. Nedenunder kan du se nogle af de ting vi prøvede at bestille.

Når du er færdig med hovedretten kan du bestille desert. Det fungerer på samme måde og også her kan du bestille flere små portioner.

Endelig kan du også bestille drinks og andre drikkevarer. Der er også alkoholfri drinks til børnene, hvor der også er proppet slik i disse drinks. Børnene elsker det.

Du får virkelig en god spiseoplevelse på Pinchos, men du skal nok regne med det hurtig bliver dyrt hvis du bestiller flere drinks og skal prøve alle de ting du kan lide. Vi brugte omkring 1500 kroner på mad til 2 voksne og 3 børn, men vi begrænsede os heller ikke.

I København har de en Pinchos Nation ved Axeltorv tæt ved Cirkusbygningen. Her kan du holde ved Axeltorv parkering, og herfra ligger Pinchos faktisk lige ved siden af. Ellers er der Pinchos ved Nørreport som du også kan prøve.

Jeg kan i hvert fald varmt anbefale at prøve Pinchos. Det er megalækkert, noget for enhver smag og selve oplevelsen er værd at prøve.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x