PHP 7 er frigivet

Så er PHP 7 endelig frigivet. Med den får du meget hurtigere hjemmesider – og de første webhosting firmaer er allerede klar. 
Med PHP 7 skulle man kunne få hjemmesider der kan køre dobbelt så hurtigt som i dag. Dette er virkelig vigtigt, både for brugeroplevelsen på sitet og for søgemaskineoptimering, fordi hastighed i dag er en ranking faktor.
I dag er det version 5.6 der er den mest udbredte version, så på den måde blev version 6 sprunget over. Grunden til at version 6 er sprunget over, er fordi version 6 aldrig blev færdig, men funktionerne blev så implementeret i version 5. Version 7 er derimod en helt ny version, som man derfor ikke kunne kalde version 6 igen.
Hvis du har lyst til at teste det nye PHP 7, understøtter Gigahost allerede den nye version. Det kan være en god ide allerede at kigge på det nu, da websider formentlig på et tidspunkt skal konverteres til den nye version.

Udfordringer med CMS

Allerede nu bør man overveje hvilke tiltag man skal gøre for sine eksisterende websider, for at gøre dem klar til PHP 7. For på et eller andet tidspunkt bliver man tvunget over på den nye PHP version af sin udbyder, og så er det med at være klar.
Hvis du anvender Joomla under version 3.5, skal du være klar over at den ikke understøtter PHP 7. Derfor er det en god ide at kigge på at få opdateret sin Joomla version, så du er klar til PHP 7. Du skal op på Joomla 3.5 for at være klar til PHP 7. Den udkommer i begyndelsen af det nye år.
Bruger du Magento, skal du opgradere til Magento 2 for at være klar til PHP 7. Så bruger du Magento 1.9, skal du også tænke på at få opgraderet.
For WordPress skulle den nye WordPress 4.4 være klar til PHP 7. Så kan du køre den WordPress version, så er du klar til PHP 7.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x