Nu kan du snart downloade dine Instagram billeder

Instagram lancerer snart et værktøj, hvor du kan tage en backup af alle de billeder og videoer du har tilføjet til Instagram.
Hvis du reelt skal have muligheden for at flytte fra ét socialt medie til et andet, skal det være muligt at kunne tage dit indhold og flytte det over på et andet medie. Det har du mulighed for i Facebook, Google, Snapchat og Twitter – men hidtil ikke på Instagram, hvilket de har fået kritik for.
Men nu har en talsperson fra Instagram fortalt til mediet Techcrunch, at Instagram arbejder på et værktøj der gør dig i stand til at tage en backup af dine data.

We are building a new data portability tool. You’ll soon be able to download a copy of what you’ve shared on Instagram, including your photos, videos and messages.

Det nye værktøj bliver sandsynligvis lanceret snart. Senest den 25. maj skal også Instagram overholde den europæiske datalov GDPR, der netop kræver at data portability er muligt. Derfor er det sandsynligt at det nye værktøj vil komme inden da. Hvorvidt værktøjet kommer i app’en eller i webversionen af Instagram er stadig uvist.
Men sikkert bliver det, at det dermed bliver nemmere at tage backup af sine Instagram billeder og videoer. Hidtil har du været afhængig af at bruge 3. parts software til at downloade billederne. Her har det ofte været et krav at skulle give dem brugernavn og password, hvilket ikke er godt for sikkerheden. Herudover holdt værktøjerne ofte op med at virke efter et stykke tid.
Men det er slut nu. Når du kan tage en backup af dine billeder, vil du både kunne gemme dem et sikkert sted, men du vil også have mulighed for at flytte dine billeder til et andet socialt netværk.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x