Nu kan du kun se TV2 Play live på 1 skærm

TV2 har besluttet at lukke for muligheden at se livekanalerne fra TV2 Play på mere end en skærm ad gangen.

I dag fik flere abonnenter af TV2 Play en overraskelse da de tjekkede deres mail. TV2 havde nemlig sendt en mail ud hvor det fremgår at de ændrer deres brugerbetingelser med virkning fra den 12. juni 2013. Af de nye betingelser fremgår, at man fremover kun vil kunne afspille den samme livekanal på én enhed adgangen:

Der kan afspilles indhold fra dit TV2 Play-abonnement på to enheder samtidigt. Dog kan den samme livekanal kun afspilles på en enhed ad gangen”

Du vil som nu kunne afspille indhold fra TV2 Play på to enheder, men hvis du ser en af livekanalerne, kan du altså kun afspille den på ét TV eller anden enhed ad gangen. Du vil stadig kunne være logget ind på fem enheder, men kun se indhold på to enheder ad gangen. Det er kun den samme livekanal du ikke kan se på to enheder samtidig. Hvis du ser to forskellige live kanaler på to forskellige enheder, så kan det godt foregå samtidig.

TV2 forklarer ændringen med at ved store live- og sportsbegivenheder oplever de at abonnenter deler deres TV2 Play konto med folk udenfor husstanden, som så kan se TV2 Play begge steder. Dette er imod reglerne, men for at sikre at det bliver overholdt bliver det nu slet ikke muligt at se den samme livekanal to steder.

TV2 har også undersøgt muligheden for at blokere for brug af kanalerne på forskellige IP adresser, men denne løsning har de fravalgt. Det giver også god mening, fordi hvis du for eksempel har et fjernsyn på husstandens WiFi og en iPad der benytter et dataabonnement, så vil de have forskellige IP-adresser, men de bør begge kunne se TV2 Play samtidig.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x