Mailchimp – verdens bedste nyhedsbrevssystem

Leder du efter et godt WordPress plugin til at kunne tilbyde et nyhedsbrev på din hjemmeside? Så skulle du tage et kig på Mailchimp der er verdens bedste og nok mest populære nyhedsbrevssystem. 
Det smarte ved Mailchimp er at man ikke behøver at tænke så meget over alt det tekniske ved et nyhedsbrev. Alt det sørger Mailchimp for.
Herudover indsamler Mailchimp også en del statistik omkring dine subscriberes aktivitet og beregner hvornår det er bedst at sende nyhedsbrevet ud for at det bliver læst.
Herudover er der et hav af muligheder til design og det er ingen problemer at sætte dit nyhedsbrev op.

Er det gratis?

Ofte leder de fleste efter et gratis nyhedsbrevssystem når de skal sende nyhedsbreve ud. Mailchimp er også gratis, hvis du har færre end 2000 subscribers og sender færre end 12000 mails pr. måned. Det er en hel del og hvis du sender flere mails ud end dette, så har du nok råd til at opgradere til et abonnement, der fås fra 10$ pr. måned. Men ellers er det fuldstændig gratis.

Fungerer det kun til WordPress?

De fleste bruger nok Mailchimp til WordPress, men det er bestemt ikke den eneste platform som Mailchimp understøtter:

  • WordPress
  • Magento
  • Shopify
  • Salesforce.com

Opret en gratis konto

Du opretter en gratis konto hos Mailchimp ved at gå til deres hjemmeside og trykker “Sign up free”. Så udfylder du formularen og trykker på knappen. Herefter får du en mail hvor du skal aktivere din konto. Du kan herefter logge ind på Mailchimps hjemmeside.
Når du er logget ind kan du straks oprette en ny liste, der egentlig blot er et nyt nyhedsbrev. Har du et nyhedsbrevsystem et andet sted får du her også mulighed for at importere dine gamle subscribers til Mailchimp.
Du kan herefter også sætte din nyhedsbrevs formular op, som du så kan sætte ind på din hjemmeside. Herefter kan du begynde at sende hjemmesider ud.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x