Lav 301 redirects fra én side til en anden i WordPress

Hvis du flytter en artikel, f.eks. fordi du ændrer på det permanente link eller sletter en artikel, skal du lave en 301 redirect fra den gamle til den nye URL adresse. Dette kan du gøre med dette plugin.
Et 301 redirect er en omdirigering fra en gammel URL adresse til en ny URL adresse. Det betyder at hvis en person besøger den gamle URL adresse, videresendes de altså automatisk til det nye sted. Og de opdager det slet ikke. Dette er brugervenligt og giver dig flere besøgende. Samtidig fortæller koden 301 til Google at URL adressen permanent har ændret sig, så de også kan opdatere den i deres søgeresultater. Derfor er 301 redirects MEGET VIGTIGT for din søgemaskineoptimering.
Den letteste måde at lave enkelte 301 redirects fra en gammel URL adresse til en ny, er ved at bruge plugin’et Redirection. Dette installerer du ved at følge denne guide.
Redirection
Når det er installeret går du til Værktøjer -> Redirection:
Redirection-menu
Herefter laver du et nyt 301 redirect ved at skrive den gamle URL adresse under “Kilde URL” og den nye under “Target URL”. Herefter trykker du på “Tilføj redirect”.
Ny-redirection
Foroven har du en liste med de redirects du har lavet. Tjek her at der under type står “301”. Det er det der angiver om der bliver sendt koden 301 til Google.
Liste
Dette er et meget simpel plugin og det er meget nemt at lave 301 redirects. Jeg har brugt det til mange hjemmesider, hvor jeg måske har flyttet indlæg, ændret permalink eller slettet et indlæg. Har du nogle spørgsmål til det, er du velkommen til at skrive en kommentar her nedenunder.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x