Installer plugin til WordPress

Her får du en guide til hvordan du installerer nye plugins til din WordPress hjemmeside. Det får du ofte brug for når du skal udvide funktionaliteten på din hjemmeside. 
Det første du skal gøre er at gå ind til din WordPress administration og så flytte cursoren over “Plugins” og herefter “Tilføj nyt”.
wp16
Herefter kommer du ind på et plugin katalog, hvor du lige så stille kan bladre rundt og blive inspireret til hvilke plugins du skal bruge. Du kan også søge efter et i søgefeltet til højre. Så snart du har valgt et plugin vælger du knappen “Installer nu”.
wp17
Herefter går WordPress igang med at hente filen og installere pluginet. Så mangler du bare at aktivere pluginet, ved at klikke på “Aktiver plugin”.
wp18
Nu kan du så se pluginet på listen over plugins.
wp19
Nu er det så lidt forskelligt hvordan det skal konfigureres (hvis det skal det). Nogle gange får du et helt nyt punkt ude i menuen. Andre gange bliver det et underpunkt under f.eks. “Indstillinger” eller “Værktøjer”. I tredje tilfælde vil der her under pluginlisten være en knap der hedder “Settings”.
Dette er det basale ved at installere plugins til WordPress. Nu gælder det bare om at finde fede plugins du kan bruge.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x