Landets Puls – Se hvor dit tog er henne på et kort

Med app’en “Landets Puls” kan du på et kort se hvorhenne dit tog befinder sig henne, og hvor meget det er forsinket. 
Du kender sikkert allerede app’en Rejseplanen, hvor du kan se hvor mange minutter dit tog er forsinket. Men faktisk findes der en anden app, der giver dig et meget bedre overblik over hvornår toget kommer. Den viser nemlig på et kort hvorhenne toget befinder sig.
App’en hedder Landets Puls, og kan både findes til iPhone, Android telefoner og ses live på en hjemmeside. Den er gratis og udgives af BaneDanmark.
I app’en får du vist et kort, der viser placeringerne for alle tog i Danmark. Du kan på kortet se toget bevæge sig hen ad kortet. Bogstaverne Re står for Regionaltog, IC for Intercitytog og ICL for Intercitylyntog.

Farvekoderne angiver om toget er forsinket. Er toget ikke forsinket eller forsinket under 3 minutter er den grøn. Er den mellem 3-5 minutter forsinket er den gul. Og er den over 5 minutter forsinket er den rød.
App’en giver et rigtig godt overblik over hvor et tog er, og så kan man nogenlunde regne ud hvornår det faktisk kommer. Dette er især praktisk, hvis Rejseplanen ikke er helt opdateret.
Det bør dog siges, at det er ikke altid at positionen af tog på kortet stemmer overens med virkeligheden. Hvorvidt dette skyldes manglende opdatering eller at positionen bestemmes udfra forventninger i køreplanen korrigeret for forsinkelser er uvist.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x