Køb og Sælg brugte ting på Facebook

Her kan du se hvordan du på Facebook Marketplace kan købe og sælge brugte ting.

Før i tiden når man skulle købe og sælge brugte ting, skete det som regel på DBA eller Den gule avis. Det kan man sådan set stadigvæk, men de seneste år er der kommet en ny aktør på banen, som nu er blevet dominerende. Der er selvfølgelig tale om Facebook.

Den del af Facebook hvor køb og salg af brugte ting foregår hedder Marketplace. Når du er logget ind på Facebook på din mobil, kan du se ikonet for marketplace i bunden. Via browser er linket ude i menuen til venstre.

For at sælge noget, skal du trykke på “+ Sælg noget” knappen ude i venstre side i marketplace. Så udfylder du nedenstående formular. Ved “Hvad sælger du?” udfylder du selve annonceteksten der skal være under 100 tegn. Så udfylder du pris og hvor du bor henne. Endelig vælger du en kategori og tilknytter nogle billeder.

Når du trykker på Næste har du herefter mulighed for at vælge om varen kun skal placeres i Marketplace, eller om den også skal postes i en af de mange salgsgrupper der findes på Facebook. Der vises automatisk alle salgsgrupper, og du kan så frit vælge dem til.

Herefter vil der automatisk blive genereret salgsopslag i alle disse grupper. Facebookbrugerne i disse grupper kan så her stille spørgsmål til dig i kommentarer og her også give udtryk for at de vil købe tingene af dem.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x