Find det billigste mobilabonnement

Der kan være mange penge at spare, ved at undersøge priserne på mobilabonnementer løbende. Find de billigste priser på mobilabonnementer her. 

Konkurrencen blandt mobilselskaber er relativ stor, så priserne ændrer sig konstant. Det betyder at det abonnement, der i dag er billigst, er det ikke nødvendigvis i morgen. Derfor kan der godt være penge at spare, hvis du løbende undersøger priserne på mobilabonnementer. Faktisk bør du gøre det til en vane mindst en gang årligt at undersøge priserne, så du hele tiden har det abonnement der er billigst og passer bedst til dig.

Når du skal have et nyt mobilabonnement, er det værd at vide at der i Danmark kun findes 4 forskellige mobilnetværk. De 4 mobilnetværk anvendes af mange forskellige mobilselskaber, og ofte har de de samme ejere. Det betyder at hvis du oplever at have en god dækning for din mobiltelefon i dag, kan du vælge et selskab med samme mobilnetværk og så ikke opleve forringelse.

De 4 mobilnetværk der anvendes i Danmark er TDC, Telenor, Telia og 3.

TDC  er det netværk der anvendes af flest mobilselskaber, herunder Altibox, Bolig:net, Call2All, CoolTEL, Coop Mobil, Dansk Kabel TV, Dansk Net, Fullrate, HappiiMobil, HomeMobil, Justfone, L’easy, LETtel, Lycamobile, Mobilligt, Mobilic, MTEL, Nettalk, Signafon, TDC, Telmore, Travelmobil, UnoTel, Verdo Tele, Vimobil, Viptel, We Mobile og Wupti Mobil.

Telenor anvendes af CBB Mobil, Colour Mobile, ComX, Evercall, GreenSpeak, Lebara Mobile, OK Mobil, One Mobile, Telenor og TeleNordic.

Telia anvendes af ACN, Bredbånd Nord, Call Me, DLG Tele, Greentel, Minitel, Sydfyns Intranet, Telia og
Waoo.

anvendes af 3, OiSTER og Zenji.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x