Undgå at dit navn og billede fremgår i reklamer fra Facebook

En af de ting som mange ofte bliver utilfredse over på Facebook, er hvis de finder ud af at deres navn eller billeder er blevet vist i en facebook reklame. Her får du en guide til hvordan du forhindrer Facebook i at vise dig og dine billeder i reklamer på Facebook.
Det virker på den måde at hvis du synes godt om en bestemt side på Facebook og denne side også annoncerer på Facebook, så kan dine venner pludselig se at du synes godt om denne reklame. Det kontroversielle her, er at det jo ikke var annoncen du syntes godt om, men selve siden. Det svarer til at du har synes godt om Jensens Bøfhus – men det betyder jo ikke at du vil have at der i reklamer står at du synes godt om alle deres tilbud.
Et eksempel kan se således ud:
facebook-reklamer
Dette kan godt være uhensigtsmæssig og det er bestemt ikke alle der bryder sig om dette. Heldigvis kan man slå det fra i Facebook.

Sådan fixer du det

Først logger du ind på Facebook og vælger pilen helt ude i højre hjørne og herefter Indstillinger. Så vælger du fanen “Annoncer”. Her kigger du så på det afsnit der hedder “Annoncer med mine sociale handlinger”. Her er det vigtigt at der står “Ingen”. Tryk på Rediger for at ændre dette til “Ingen”.
facebook-reklamer-fix
Herefter skulle det ikke være muligt for Facebook at kunne vise disse reklamer for andre.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x