Julekalender fra Viaplay 2019 – Det store eksperiment sæson 3

I år har Viaplay lanceret 3. sæson af Det store eksperiment, som er en spændende julekalender for børn med masser af læring.

Det store eksperiment er en julekalender fra Viaplay. De lavede sæson 1 i 2016 og sæson 2 i 2018, og nu kommer så sæson 3. Jeg har faktisk ikke set dem de forrige år, men sÿnes virkelig den ser god ud.

I 24 afsnit bringes børnene gennem et eventyr, hvor der skal løses mange opgaver inden for kemi, fysik og biologi. En genial måde at bringe naturvidenskaben ind i en julekalender, som jeg ikke har set tidligere.

Og så er det jo en spændende ide, at streamingtjenesterne begynder at producere julekalendre. Det burde de gøre noget mere. Måske også en ny voksenjulekalender, som vi efterhånden ikke har set i mange år.

I sæson 3 af julekalenderen møder vi også Jacob Riising og Kurt Ravn. Jacob Riising er den voksen der skal hjælpe børnene gennem udfordringerne som fjenden – Kurt Ravn – stiller dem. Kurt ravn spiller den onde skurk Professor Primus, ligesom i de forrige sæsoner.

De første 2 sæsoner ligger allerede på Viaplay, og du kan også gense de første to sæsoner af julekalenderen.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x