iPad 2020 – Billig iPad med god ydelse

Der er ikke de store ændringer i iPad 2020 sammenlignet med 2019-versionen, men du får en billig iPad med en god ydelse.

iPad Air og iPad Pro har en høj pris, så hvis du vil have en billigere iPad, bør du kigge nærmere på iPad 2020 modellen. Den koster ikke særlig meget – faktisk fås den fra under 3000 kroner.

Sammenlignet med sidste års model – 2019 modellen – er der ikke de store ændringer. Den største ændring er at der nu er kommet en A12 chip i, hvilket gør den noget hurtigere. Det er da også en vigtig ting.

Til gengæld ligner udseendet fuldstændig 2019-udgaven, og de er ellers ikke de store ændringer. Du får lagringsplads fra 32 GB, men du kan også købe den med mere plads. I bunden ses den klassiske knap, som samtidig er en fingeraftrykslæser.

Skærmen er 10,2 tommer og i pakken er en lader, hvor der i den ene side er et USB-C stik og den anden et lightning stik. Kameraet bag er på 8 MP, mens selfie-kameraet er på 1,2 MP. Batteriet skulle kunne holde til 10 timers film.

iPad 2020 er til dig der vil have en billig iPad, for eksempel til dine børn. Det er en oplagt julegave til dine børn eller dig selv.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x