Gode julegaveønsker til mænd 2020

Her giver jeg dig nogle gode bud på julegaveønsker til mænd i 2020, som du måske kan få inspiration af.

Ved du ikke hvad du skal give din kæreste til jul? Her er nogle af de nyeste gadgets som jeg tror mange mænd gerne så lande under deres juletræ.

Sonos Playbase

Sonos har lavet en rigtig fed højtaler, der både kan bruges alene eller sammen med andre Sonos højtalere. Den kan placeres under et TV, og så giver den en rigtig god biograflyd ud i stuen når du ser film.

Det smarte ved Sonos er at den arbejder sammen med rigtig mange andre ting. Blandt andet er den kompatibel med Google Assistenten, så du kan styre den med stemmen. Du kan for eksempel bede om at få en bestemt sang afspillet eller måske sætte en bestemt radiostation på. Eller måske skrue op og ned for lyden.

Jeg er imponeret over kvaliteten i lyden fra denne ene højtaler, og er simpelthen så glad for min Sonos Playbase. Derfor tror jeg bestemt at andre mænd ville blive ellevilde efter at få sådan en gave under juletræet. Du kan blandt andet købe den her.

Google Nest Hub

Google har lavet nogle rigtig fede produkter i deres Google Home familie, som alle kan betjenes med Google Assistenten. Den her Google Nest Hub er jeg også imponeret over – ikke mindst hvad du får for prisen (den koster under 800 kroner).

Det er en kombineret Google Home højtaler og skærm, som du så kan styre med skærmen. Du kan have den stående i stuen eller på natbordet. Jeg bruger den i soveværelset, og kan her mundtlig fortælle hvornår jeg gerne vil vækkes om morgenen. Eller hvis jeg gerne vil vide vejret i morgen. Hver morgen beder jeg den også om at afspille den seneste radioavis. Du kan købe Google Nest hub her.

Saphe One+

Den her trafikalarm er også temmelig populær. Den er let at montere, og du kan parre den med din mobiltelefon via bluetooth. Med den får du besked når du nærmer dig en fotofælde, eller måske en bil der holder i sidekanten, hvor du skal være særlig opmærksom.

Det er en dims hvor brugerne hjælper hinanden, idet de fortæller når de ser en fotofælde, og så til gengæld får besked når de selv nærmer sig en. Også en god ide til en julegave til manden. Du kan købe den her.

iPad 2020

iPad 2020 er en god billig iPad med en god ydelse. Der er ikke de store ændringer fra udgaven sidste år, men den koster under 3000 kroner. Det er en god julegave som gør at din mand kan læse nyhederne eller arbejde med en lidt større skærm. Du kan købe den her.

NVIDIA Shield TV

NVIDIA Shield TV er en TV boks der indeholder Android TV, og herudover også har indbygget Chromecast. Samtidig indeholder den også Google Assistent, hvorfor den kombineret er god til streaming.

Den findes i to versioner, hvor forskellen især er lagerpladsen. Hvis du vælger at købe den lidt dyrere pro-version, får du mulighed for også at lave dit eget Netflix med Plex.

Du kan købe Nvidia Shield her.

Jeg håber dette gav dig noget inspiration til hvad du kan finde på til julegave til din mand i år 🙂

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x