HBO Max vil blive lanceret maj 2020

Endnu en streamingtjeneste er på vej, når WarnerMedia lancerer HBO Max til maj 2020.

Herhjemme er HBO Nordic en af de populære streamingtjenester. Især tjenestens TV-serier bliver fremhævet som gode. Men fra maj 2020 sker der i USA en lancering af tjenesten HBO Max, der også inkluderer udsendelser fra Warner Bros. I starten vil der angivelig være udsendelser svarende til 10.000 timer.

Den nye tjeneste skal koste omkring 15 amerikanske dollars pr. måned, svarende til 100 danske kroner. Det svarer faktisk cirka til den nuværende pris på HBO Nordic, og det er overraskende at prisen ikke stiger når der kommer markant mere indhold.

Strategien med at kombinere HBO med Warner Bros er ikke en overraskelse, eftersom AT&T (dem der ejer WarnerMedia) i 2018 opkøbte Time Warner i 2018. Time Warner er dem der ejer HBO, og som i USA har tjenesten HBO Now, som svarer til HBO Nordic herhjemme.

En af de ting der vil komme på HBO Max vil være alle episoder af den populære tv-serie Venner. Fra 2020 vil den ikke længere blive streamet på Netflix, og det vil derfor være mere eksklusivt når den kører på HBO Max. Det forlyder også at de vil forsøge at producere en Friends Reuinion, som dog ikke vil blive nye afsnit, men blot en udsendelse hvor skuespillerne tænker tilbage på tiden med serien.

På HBO Max vil du også kunne streame South Park og The Big Bang Theory. Endelig vil alle Warner Bros’ kommende produktioner komme på HBO Max, herunder Batwoman.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x